Du leser nå Dagbladet Pluss
SORG:  - Man kan ikke diskutere med en som er kidnappet av et rusmiddel. Det er en enorm sorg å leve med disse menneskene, sier Sanna Lundell. Foto: JØRN H. MOEN
SORG: - Man kan ikke diskutere med en som er kidnappet av et rusmiddel. Det er en enorm sorg å leve med disse menneskene, sier Sanna Lundell. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer

«Det kan være ganske gøy å leve med en avhengig, helt til det tipper over»

Hun er kjæreste med Mikael Persbrandt og datter av Ulf Lundell. Sanna Lundell (36) vet mye om rusavhengighet. Og enda mer om medavhengighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

[teaser]- Kanskje du skal begynne å jogge?

Legen ser på Sanna Lundell, som sitter og gråter på legekontoret. Hun har akkurat fortalt om anfallet som slo til midt på motorveien: hun bak rattet, og i baksetet, de to sønnene hun har med kjæresten Mikael Persbrandt. Alene med barna, og nå skulle hun dø.

Hjerteinfarkt? Var det sånn det skulle slutte? Hun, som mistet deler av barndommen ned i flaska til rockerpappa Ulf Lundell. Den er så svak nå, sangen han en gang skrev: «Sanna, om du inte fanns, vem behøvde mej?».

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer