«Livet er fullstendig uten garantier»

Nina F. Grünfeld (45) laget film om sin fars dødelige kreftsykdom. Så måtte hun selv slåss mot kreften.

Gode prognoser: Mens farens krefttype hadde dårlig prognose, har Nina hele tida visst at hun hadde gode sjanser til å bli frisk. Men behandlingen var tøff. - Jeg følte meg som et månemenneske uten hår, øyevipper og øyebryn.
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
Gode prognoser: Mens farens krefttype hadde dårlig prognose, har Nina hele tida visst at hun hadde gode sjanser til å bli frisk. Men behandlingen var tøff. - Jeg følte meg som et månemenneske uten hår, øyevipper og øyebryn. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En vinterdag er den der. En kul i det høyre brystet. Ikke øm, ikke vond, men ganske stor og veldig tydelig da hun først kjenner den. Likevel ringer ikke en eneste liten alarmklokke.

Nina F. Grünfeld får ikke panikk, kaster seg ikke på telefonen og forlanger hastemammografi. Hun er helt rolig. Hun føler hun kan dette med kreft. Det kan da ikke være en ondartet svulst hun kjenner? Nei, det må være ømme kjertler, det må være noe med menssyklusen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer