Du leser nå Dagbladet Pluss

- Lars er bare 50 prosent av seg selv, det er rett og slett et lite helvete

Trine Rein om tilbakefallet av kjæresten Lars Monsens alvorlige flåttsykdom.

STILLER OPP: - Hvem stiller ikke opp om partneren blir syk? Det er en del av livet. Dessuten elsker Lars å se meg i kjeledress, og det har jeg ingen problemer med. Jeg har alltid vært glad i hunder og i naturen. Foto: LARS MYHREN HOLAND
STILLER OPP: - Hvem stiller ikke opp om partneren blir syk? Det er en del av livet. Dessuten elsker Lars å se meg i kjeledress, og det har jeg ingen problemer med. Jeg har alltid vært glad i hunder og i naturen. Foto: LARS MYHREN HOLANDVis mer

(Magasinet): Året er 2003. På en flyplass i Los Angeles står Trine Rein utenfor et herretoalett med hendene rundt dokumentmappa til Al Gore.

Limousinsjåføren Trine fra Norge har avansert i gradene, og får nå assistere VIP-kunder med å gjøre innsjekken til en mer behagelig opplevelse.

Te? Kaffe? Kanskje skaffe dem en fersk avis, før de synker dypt ned i skinnsofaen i loungen?

Mens Trine Rein venter på at den tidligere visepresidenten skal gjøre seg ferdig på do, skjønner hun at hun denne dagen ikke har råd til en god kopp kaffe.

Hun hater jobben sin. Hvordan i all verden havnet Trine Rein her? Hva hadde skjedd med en av Norges mestselgende artister, med over en million solgte album?