Lars Erik (49) dro på kurs for å bli en bedre pappa for Lukas (5)

Følges av stadig flere foreldre.

FIKK HJELP: Lars Erik Skjønhaug skjønte først ikke vitsen med å gå på kurs. Det gjør han nå. Han mener forholdet til sønnen Lukas er blitt mye bedre. Foto: NINA RUUD
FIKK HJELP: Lars Erik Skjønhaug skjønte først ikke vitsen med å gå på kurs. Det gjør han nå. Han mener forholdet til sønnen Lukas er blitt mye bedre. Foto: NINA RUUD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(MAGASINET (Dagbladet): I en ettermiddagsstille barnehage på Bjørkelangen i Akershus sitter fire foreldrepar med hver sin kaffekopp.

Følelsen av barnefri er ikke helt dagligdags. Noen av de frammøtte hevder at dette er det nærmeste de har kommet en date de siste tre-fire åra.

Oppmerksomheten er rettet mot et lerret på veggen: «Veien til trygghet», står det med store bokstaver på rød bakgrunn. En film begynner å rulle: En oppgått sti snirkler seg gjennom et vakkert kystlandskap, musikksporet luller seerne effektivt inn i idyllen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer