Le President

Noe stinker i fransk politikk. Men det er ikke osten.

Søtt og yndig: Bakt chevre med honnig og nøtter er enkelt å lage og veldig deilig. Dessverre for Sarkozy får han ikke lov til å spise ost lenger. Koster det ham valgseieren?
Søtt og yndig: Bakt chevre med honnig og nøtter er enkelt å lage og veldig deilig. Dessverre for Sarkozy får han ikke lov til å spise ost lenger. Koster det ham valgseieren? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er Frankrikes president Nicolas Sarkozy en idiot?

Det insinuerende spørsmålet er ikke politisk motivert. Det har ikke utspring i hans unike evne til å bli uvenner med mange på en gang, som da han på kort tid både ertet på seg sekulære franskmenn ved å hevde at landet i bunn og grunn er kristent, for så å terge like mange kristen-konservative med å hylle islam som en av de «flotteste og vakreste sivilisasjonene verden har kjent». Det mulige idiotstempelet har heller ikke sammenheng med hans tilbøyelighet til å tråkke i salaten, som da han under et møte med Obama begynte å baksnakke Israels statsminister Benjamin Netanyahu foran åpen mikrofon.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer