Legg bort mobilen. I kveld skal du gi oppmerksomheten til dine nærmeste

- Det fineste vi kan få til jul er hverandre.

TID FOR KJÆRLIGHET: Jula gir mange anledninger til å vise kjærlighet og knyte tettere bånd til de rundt deg, skriver Magasinets Bjørk Matheasdatter. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet
TID FOR KJÆRLIGHET: Jula gir mange anledninger til å vise kjærlighet og knyte tettere bånd til de rundt deg, skriver Magasinets Bjørk Matheasdatter. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et barn er født i Betlehem, i Oslo, i New York, i Aleppo, i Roma, i Kabul, i Kabelvåg. Et barn er født under stjernene og under solen. Et barn er født i smerte – og i glede. Slik også du en gang kom til jorda, fødes hver dag nye barn.

Ro i trygge armer

Naken og hjelpeløs kommer barnet til verden – så lite det kan, så lite det vet. Men noe vet det i sine instinkter; «Jeg må bli tatt i mot, jeg må bli holdt. Ellers vil jeg ikke overleve.» Slik var det også for deg, da du ankom.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer