Lei brød? Tre gode oppskrifter

Selv kjedelig brød kan bli godt. Her er Andreas Viestads tips til hvordan den brødrestene kan bli til fullgode delikatesser.

LEKKERIER: Gammelt, kjedelig brød kan få nytt liv, ja, det kan bli til reneste delikatesser. Som for eksempel kanelbrød. Foto: Mette Randem
LEKKERIER: Gammelt, kjedelig brød kan få nytt liv, ja, det kan bli til reneste delikatesser. Som for eksempel kanelbrød. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du smakt lindete og madelainekaker? Den som har lest romansyklusen «På sporet av den tapte tid» av Marcel Proust, eller mer sannsynlig, lest i Proust, eller enda mer sannsynlig, lest om Proust, og liker å tenke på seg selv som en som kunne ha lest Proust, ender gjerne på et tidspunkt med å dyppe madelainekaker i lindete, slik hovedpersonen i romanen gjør.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer