Lei brød? Tre gode oppskrifter

Selv kjedelig brød kan bli godt. Her er Andreas Viestads tips til hvordan den brødrestene kan bli til fullgode delikatesser.

LEKKERIER: Gammelt, kjedelig brød kan få nytt liv, ja, det kan bli til reneste delikatesser. Som for eksempel kanelbrød. Foto: Mette Randem
LEKKERIER: Gammelt, kjedelig brød kan få nytt liv, ja, det kan bli til reneste delikatesser. Som for eksempel kanelbrød. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du smakt lindete og madelainekaker? Den som har lest romansyklusen «På sporet av den tapte tid» av Marcel Proust, eller mer sannsynlig, lest i Proust, eller enda mer sannsynlig, lest om Proust, og liker å tenke på seg selv som en som kunne ha lest Proust, ender gjerne på et tidspunkt med å dyppe madelainekaker i lindete, slik hovedpersonen i romanen gjør.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer