Lekkert på landet

Terje Ness i toppform aspirerer til ny Michelin-stjerne i sin nye restaurant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DENNE KVELDEN STARTET i baren med en appetittvekker - røkt Jølster-ørret i lefse og champagne som huset spanderte. Nei, forresten. Det startet med reisen. Og den som tar en reise har alltid noe å fortelle.

-  Haga Restaurant er ikke et sted man stikker innom. Og reiseruta stemte ikke med hva restauranten hadde opplyst: Trikk til Østerås, og så et kvarters gange, berettet Fredag.

For da spisegjestene ankom Østerås stasjon, fikk de vite at det i hvert fall ville ta dem en drøy halvtime å gå, og på dagens hålkeføre var det betydelig lengre. De trasket til Østeråssenteret og fant -  omsider-  ei drosje. Veien var heller ikke så godt merket som restauranten hadde opplyst. De hadde knapt funnet fram på egen hånd i det menneskestille strøket.

MEN LEKER MAN KRØSUS for en kveld, kan man like godt legge drosje tur retur til regningen. -  Så er også Haga gård verdt besværlighetene, men ski hadde gjort seg som framkomstmiddel, mumlet Robinson innimellom de gastronomiske sjeldenheter som etter hvert kom på bordet, servert av en usedvanlig hyggelig og serviceberedt kelner. Også hun må ta drosje til jobben, forklarte hun, men den spanderer Ness!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer