Lekseleseren

Skuespiller og komiker Hege Schøyen (56) prøver å la være å tenke på hva slags bøker hun burde lese.

PÅ VEI OPPOVER: Bøkene til Hege Schøyen og ektemannen Arild Andersen snor seg oppover mot andre etasje. -Det er praktisk, men jeg savner å ha dem rundt meg hele tiden. Jeg er generelt ikke så opptatt av ting, men jeg er glad i det håndgripelige ved bøker, sier skuespilleren. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet.
PÅ VEI OPPOVER: Bøkene til Hege Schøyen og ektemannen Arild Andersen snor seg oppover mot andre etasje. -Det er praktisk, men jeg savner å ha dem rundt meg hele tiden. Jeg er generelt ikke så opptatt av ting, men jeg er glad i det håndgripelige ved bøker, sier skuespilleren. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hadde det ikke vært for den lyden, ville alt vært perfekt.

Stua til Hege Schøyen (56) er i sorgløst solgult og himmelblått. Utenfor gnistrer gresset. Schøyen har laget te i småblomstrete kopper og dandert dem på hagebordet. Men så kommer den. En borende, hamrende lyd, veldig, veldig høy. Det bygges på nabotomta. Det har vært slik i evigheter. Det kommer sikkert til å være slik i en evighet til, tror vertinnen. Så det er visst ikke annet å gjøre enn å sukke og flykte innendørs og la sommerdag være sommerdag.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer