Leselysten

Møt pornoskribent Thea Isagel Eriksen (32).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om jeg onanerer mens jeg skriver? Nei, jeg er nok litt for opphengt i setningsoppbygning og teknikk til det. Ikke leser jeg andres erotiske tekster, heller. Jeg er en skikkelig egoskribent, ler Thea Isagel Eriksen (32).

Vi får ymse bilderpå netthinna når vi prøver å se for oss de erotiske forfatterne bak mer eller mindre heldige pseudonym som «Man eater», «Supergutt», «Stor sak» og «Villig og 17». Men selv om mange sikkert setter kaffen i halsen av Theas tekster, nøyer den lærerutdannede sexforfatteren seg med å sette kaffen på spisestuebordet. Med lysblonde krøller og rosablomstrete kjole ser hun nesten ut som Synnøve Solbakken. I et idyllisk, gult trehus rett innenfor svenskegrensa bor Thea sammen med ektemann og tre døtre på 4, 6 og 8 år. Og her, enten på terrassen eller ved bordet vi sitter nå, gjerne mens hun er alene, men også mens ungene løper rundt i huset, kan Thea se for seg følgende:

Du kjenner hvordan orgasmen tar meg med inn i en bisarr blanding av fortid og nåtid. I et øyeblikk som bare er og ikke vil bli mer enn det. Jeg kjenner boblende glede og bunnløs sorg når jeg smelter inn i deg. Jeg har lyst til å gråte og le. Så blir vi stående slik til bølgene ebber ut som ringer i en mørk innsjø. Hjertene hamrer, pusten din er rask mot halsen min og jeg kjenner lukten din. Lukten din som er helt spesiell for deg. Jeg får lyst til å holde deg fast inni meg og alltid lukte deg. Men du sklir slapt ut av meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer