Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Lesernes beste bunadbilder

Det var en vanskelig oppgave - men vi har gjort det: Kåret lesernes beste bunadbilde.

Se bildene vi har fått inn! LIKE FØR 17. mai satte vi i gang vår uhøytidelige kåring av lesernes beste bunadbilde. Og responsen har ikke latt vente på seg: Vi har tatt imot bunadbilder fra lesere over hele landet, og det ble en vanskelig jobb å kåre ett bilde av disse til en vinner. Men vi har gjort det likevel: Bildet av konfirmanten Martine i hardangerbunad er vår favoritt. Også bildene av Aina Elise fra Nærbø, Sara fra Fyllingsdalen og lille Håkon fra Kongsberg gikk hjem hos Dagbladet.nos bunadjury. Men likevel holdt vi en knapp på Martine. Hva synes du? Klikk deg inn og se bildene selv! Se bilde 1-20 Se bilde 21-40 Se bilde 41-60 Se bilde 61-80 Se bilde 81-100 Se bilde 101-115 solvi.glendrange@dagbladet.no

Svein Arild Søyland fra Nærbø har sendt inn de fire flotte bildene av datteren Aina Elise. Hun er fotografert i jærbunaden, i forkant av konfirmasjonsdagen sin nå i mai.
Robin Strand fra Fyllingsdalen har sendt inn dette flotte bildet av Sara med nord-hordalandsbunad. Bildet ble tatt i Bergen på 17. mai i fjor.
Lesernes beste bilde: Per Johansen fra Drøbak har sendt oss dette nydelige bildet av Martine Johansen, som sto konfirmant i år. Bildet er tatt av Martines bror Per Christian Echroll.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media