- Let etter blåbær i nordvendte dalsider

Naturens egne råvarer er klare for høsting. Her er Arne Brimis bærtips.

BLÅBÆRGELE MED VANILJESAUS: Både for store og små. Og med ekte blåbær oppi er dette en gele som er litt sunn - og veldig god! Oppskriften finner du nederst i artikkelen.
BLÅBÆRGELE MED VANILJESAUS: Både for store og små. Og med ekte blåbær oppi er dette en gele som er litt sunn - og veldig god! Oppskriften finner du nederst i artikkelen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VIANVANG i Vågå (Dagbladet):

— Bytt ut kjøpesentre og lekeland med en tur i skogen. Der kan folk møte ekte smaker og kose seg med dem. Det er viktig å høste sjøl. Dette er en del av historien vår. Gratis er det også, sier Arne Brimi.

Det blåner i lyngen utenfor Vianvang ved porten til Jotunheimen, og Brimi gleder seg stort over blåbærsesongen. Ville bær er noe av det beste sommeren har å by på. I menyene sine bruker kokken lokale ingredienser når han kan, og både blåbær og bringebær er selvsagte innslag når han lager mat på ettersommeren. Brimi er ofte å se med bærspannet i hånda.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer