Lett på tråden

Tanja (23) trengte arbeidserfaring for å komme inn på psykologistudiet. Hun valgte å bli telesexvertinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- JEG SAVNER DEM LITT. Enkelte var hyggelige å snakke med. Om været.

Stemmen er lys, nesten litt pipete, men snill. Hun høres ut som en femtenåring, og ser knapt eldre ut der hun tusler fra heisen og bortover gangen. Vi er i Huddinge, like sør for Stockholm, og Tanja Suhinina åpner døra inn til borettslagsleiligheten hvor hun inntil nylig tilfredsstilte kåte svensker – med telefonrøret. 

«FAN I HELVETES JÄVELKUKEN! Hur ska man göra när ljud är det enda man har till sitt förefogande och mannen i luren beställer en avsugning?»

Slik begynner «Phonephucker» – boka Tanja Suhinina har skrevet om sine et og et halvt år som sextelefonvertinne.

– Bare jeg slipper et bilde til med telefonen i hånda, sukker Tanja. Den 23-årige psykologistudenten smiler litt oppgitt. Hun har brukt mye tid på svenske medier i det siste. Sånt må man regne med når en uskyldig spøk blir blogg og blogg blir bok.

Høsten 2005 er Tanja nemlig ferdig med et år teknisk fysikk på Kungliga Tekniska Högskolan. Hun har vært innom diverse studier av filmsensur, latin, klassisk gresk og lineær algebra, men bestemmer seg for nok et skifte av fag. Tanja vil studere psykologi. Hun vil bli sexolog.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer