Libanesisk moro

Layalis popularitet er ikke vanskelig å forstå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Etter denne sommeren skal det jammen smake godt med noe eksotisk. Noe som smaker sol og sommer.

Fredag hadde ikke vært vanskelig å invitere med til Layali, den lille libanesiske restauranten som har fått restaurantanmeldere i flere aviser til å hente fram store ord.

- Hvis man ikke har råd eller mulighet til å forflytte hele seg til fjerne himmelstrøk er det alltid fint å kunne sende smakssansene på reise, sa Robinson.

Libanons hovedstad Beirut ble en gang regnet som et slags Midtøstens Paris, et sted der fiff fra øst og vest minglet i elegante salonger og på eksklusive kasinoer. Den sentrale beliggenheten og den lange, vakre kystlinjen, gjorde Libanon til et yndet ferieland, strategisk plassert mellom øst og vest. Plasseringen skulle også vise seg å være en belastning, historien til det lille landet skviset inn mellom Israel og Syria er både blodig og brutal. Det jobbes hele tida med å få opp igjen turismen, men akkurat nå står Libanon neppe veldig høyt i kurs som feriereisemål.

- Heldigvis må en ikke dra til Libanon for å nyte det libanesiske kjøkkenet, sa Robinson etter at de to var blitt plassert ved et vindusbord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer