Lik meg!

Å stirre på egen Facebook-vegg kan gjøre underverker for selvbildet, skal vi tro forskerne. Men pass på hva du legger ut. Facebook-politiet hviler aldri.

Anale medier: Nei, det er ikke særlig orginalt å sutre over at det publiseres for mye på Facebook, men det kan ALDRI gjentas for ofte.
Anale medier: Nei, det er ikke særlig orginalt å sutre over at det publiseres for mye på Facebook, men det kan ALDRI gjentas for ofte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

La en annen rose dig og ikke din egen munn, en fremmed og ikke dine egne leber!Salomos Ordsprog 27:2 Mandag morgen. Morgenmøtet ferdig, finne kontorpulten, slå på datamaskinen, BAM, inn på e-posten, ingenting av interesse, innom nettavisene, intet nytt. Nei, skal man begynne å jobbe?

Nja, først et kjapt klikk innom Facebook. Og denne mandagen var det skolestart, og der lå de allerede, enda skoleklokka knapt hadde ringt inn til første time: Bilder av førsteklassingene. Noen smilte forlegent mot kameraet alene, andre smilte sammen med mor (far sto nok bak kameraet), andre med far (mor sto nok bak kameraet), andre med både mor og far, og noen hadde sannelig klart å dele en hel serie med bilder av skoledagen så langt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer