Lik meg!

Å stirre på egen Facebook-vegg kan gjøre underverker for selvbildet, skal vi tro forskerne. Men pass på hva du legger ut. Facebook-politiet hviler aldri.

Anale medier: Nei, det er ikke særlig orginalt å sutre over at det publiseres for mye på Facebook, men det kan ALDRI gjentas for ofte.
Anale medier: Nei, det er ikke særlig orginalt å sutre over at det publiseres for mye på Facebook, men det kan ALDRI gjentas for ofte. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

La en annen rose dig og ikke din egen munn, en fremmed og ikke dine egne leber!Salomos Ordsprog 27:2 Mandag morgen. Morgenmøtet ferdig, finne kontorpulten, slå på datamaskinen, BAM, inn på e-posten, ingenting av interesse, innom nettavisene, intet nytt. Nei, skal man begynne å jobbe?

Nja, først et kjapt klikk innom Facebook. Og denne mandagen var det skolestart, og der lå de allerede, enda skoleklokka knapt hadde ringt inn til første time: Bilder av førsteklassingene. Noen smilte forlegent mot kameraet alene, andre smilte sammen med mor (far sto nok bak kameraet), andre med far (mor sto nok bak kameraet), andre med både mor og far, og noen hadde sannelig klart å dele en hel serie med bilder av skoledagen så langt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer