Du leser nå Dagbladet Pluss

- Liker at livet kommer med bedre forslag enn jeg har selv

Marte Stokstad er lei av kjønnsfokuset i TV-bransjen. Men takker sminken.

THE HIT: Å komme tilbake til NRK var som å «komme hjem», sier Marte Stokstad. Hun er aktuell som programleder i «The Hit». Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
THE HIT: Å komme tilbake til NRK var som å «komme hjem», sier Marte Stokstad. Hun er aktuell som programleder i «The Hit». Foto: SIV JOHANNE SEGLEMVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Urettferdig! Dårlig gjort!

Marte Stokstad - som i går iførte seg nok en smashing kjole og ditto sko for direktesendt premiere, denne gangen på statskanalens nye musikk-konkurranse «The Hit» - har fått et akutt anfall av dårlig humør.

Jepp, den ellers så blide og begeistrede programlederen på NRK, sukker nå tungt og motvillig der hun sitter ved langbordet på kjøkkenet hjemme i Asker. Stemningsskiftet skyldes spørsmål om karriereutsiktene i en tv-bransje hvor kvinner forsvinner fra skjermen i takt med at de blir eldre.

- Jeg er 36 år, og har snakket om alder og å være kvinne på tv i snart ti år! Ingen menn på min alder blir spurt om det samme!

«VG-lista Topp 20», «Idol», «Norske Talenter», «Den norske humor», «De Nominerte» - og framfor alt: «Melodi Grand Prix». Marte Stokstad har satt høyhælte spor etter seg i helgeunderholdningen på NRK og TV2.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.