- Liker at livet kommer med bedre forslag enn jeg har selv

Marte Stokstad er lei av kjønnsfokuset i TV-bransjen. Men takker sminken.

THE HIT: Å komme tilbake til NRK var som å «komme hjem», sier Marte Stokstad. Hun er aktuell som programleder i «The Hit». Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
THE HIT: Å komme tilbake til NRK var som å «komme hjem», sier Marte Stokstad. Hun er aktuell som programleder i «The Hit». Foto: SIV JOHANNE SEGLEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): - Urettferdig! Dårlig gjort!

Marte Stokstad - som i går iførte seg nok en smashing kjole og ditto sko for direktesendt premiere, denne gangen på statskanalens nye musikk-konkurranse «The Hit» - har fått et akutt anfall av dårlig humør.

Jepp, den ellers så blide og begeistrede programlederen på NRK, sukker nå tungt og motvillig der hun sitter ved langbordet på kjøkkenet hjemme i Asker. Stemningsskiftet skyldes spørsmål om karriereutsiktene i en tv-bransje hvor kvinner forsvinner fra skjermen i takt med at de blir eldre.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer