Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Lill-Babs

Lill-Babs (78) har stått på scenen i over 60 år, sunget i bursdagen til Roger Moore og varmet opp for Sammy Davis Jr.

Likevel hender det hun låser seg inn på toalettet når hun reiser med tog. For å få være i fred.

INGEN COMBACKQUEEN: Barbro Svensson (78), bedre kjent som Lill-Babs, har stått på scenen i 62 år, uten et eneste comeback. –<ThinSpace>Det har jeg ikke hatt tid til, ler hun. 
Foto: Lars Eivind Bones<div><br></div>
INGEN COMBACKQUEEN: Barbro Svensson (78), bedre kjent som Lill-Babs, har stått på scenen i 62 år, uten et eneste comeback. –<ThinSpace>Det har jeg ikke hatt tid til, ler hun. Foto: Lars Eivind Bones

Vis mer

Jeg har alltid vært blyg, helt fra jeg var liten jente. Ikke når jeg står på scenen, der gjør jeg hva som helst. Men ellers - da drar jeg ned capsen og håper ingen ser meg. Når jeg skal reise hjem til Stockholm i ettermiddag setter jeg meg i et hjørne og håper jeg får sitte alene, sier Lill-Babs.

Det er egentlig vanskelig å se for seg dette fyrverkeriet av et kvinnfolk sitte i et hjørne og late som hun er usynlig. Nå sitter hun, halvveis ligger, i en tung skinnstol i biblioteket på et festlokale midt i Göteborg. Og spreller.

Fram til jul skal hun opptre her på Auktionsverket med forestillingen «Lill-Babs sing-along på Tredje Lång» sammen med to unge menn som svinser rundt henne på første prøvedag.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?