Linda var forlover for kronprinsesse Mette-Marit. Dagen etter følte hun livet var meningsløst

Så fant hun ut at hun ville hjelpe barn i Afrika. - Det er dette som er blitt hjerteprosjektet mitt, sier Linda Tånevik (44)

Fra ytterst til innerst: Først utdannet Linda Tånevik seg til å bli frisør, så akupunktør og til sist lege etter det hun forteller var et kall fra Gud. Foto: Kent Andersen
Fra ytterst til innerst: Først utdannet Linda Tånevik seg til å bli frisør, så akupunktør og til sist lege etter det hun forteller var et kall fra Gud. Foto: Kent Andersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var dagen etter bryllupet til Håkon og Mette-­Marit i 2001. Jeg hadde vært Kronprinsessens for­lover - vi ble kjent gjennom felles venner i tjueårene og var mye sammen da Marius var liten.

Bryllupet var fantastisk, en så vakker opplevelse. Men da jeg våknet opp dagen derpå, kjente jeg meg bare liten og tom.

Jeg tenkte at Mette-Marit var så heldig, som fikk muligheten til å hjelpe andre, til å gjøre en forskjell. Men hvem var egentlig jeg? Hva var meningen med det jeg gjorde?

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer