Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Lise (18) tenner på å torturere slaver

Men hjemme har hun «vanlig» kjæreste. Møt de unge fetisjistene.

INNGIR FRYKT: Med 15 cm lange stiletthæler og syltynt korsett blir Diva Grotesque, eller Lise (18, t.v.), lagt merke til i Tønsberg. Hun inntar alltid rollen som dominant og slår mannligeog kvinnelige slaver gule og blå. Pamis, eller Tone (23, t.h.), er på sin side switch; hun kan spille rollen som både dominant og slave. — BDSM er en lek, med klare og avtalte rammer, understreker de. Foto: SIGURD FANDANGO/DAGBLADET
INNGIR FRYKT: Med 15 cm lange stiletthæler og syltynt korsett blir Diva Grotesque, eller Lise (18, t.v.), lagt merke til i Tønsberg. Hun inntar alltid rollen som dominant og slår mannligeog kvinnelige slaver gule og blå. Pamis, eller Tone (23, t.h.), er på sin side switch; hun kan spille rollen som både dominant og slave. — BDSM er en lek, med klare og avtalte rammer, understreker de. Foto: SIGURD FANDANGO/DAGBLADET Vis mer

|||  — Jeg har flere mannlige og kvinnelige slaver, mest mannlige. Ofte binder jeg dem og slår dem gule og blå, men det varierer; av og til kommer noen av dem bare hjem til meg og vasker opp eller vasker huset. Som takk får de gjerne et spark i skrittet når de går, forteller Lise (18).

Hun ruver på 15 cm lange stiletthæler inne i stua på en gård på Nøtterøy ved Tønsberg. 18-åringen, som går i tredje klasse på videregående, er aktiv i bondage/sadomasochisme (BDSM)-miljøet på Østlandet og liker å kalle seg Diva Grotesque.

— Jeg har kjæreste, men han er definitivt ikke noen BDSM-person. Derfor leker jeg med andre kvinner og menn, sier Lise — som under BDSM-lek alltid inntar rollen som dominant sadist.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?