Trygt og godt: Xich Lô parer vietnamesisk og fransk kjøkken — med hell. Som de alltid har gjort. Nye lokaler hadde vært en glimrende mulighet til å fornye menyen også, men det skjer ikke. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Trygt og godt: Xich Lô parer vietnamesisk og fransk kjøkken — med hell. Som de alltid har gjort. Nye lokaler hadde vært en glimrende mulighet til å fornye menyen også, men det skjer ikke. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Lite nytt på menyen

Franskvietnameseren Xich Lô har fått ny adresse. Bortsett fra det er det meste ved det gamle.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Sjekk alle de fjonge bæreposene. Folk har penger, bemerket Fredag.

Det var tydelig at mange hadde tatt en shoppingrunde på Eger før de hadde inntatt bordene på Xich Lô denne høstkvelden. Den populære restaurantens nye lokaler er nå en del av det eksklusive kjøpesenteret som dekker store deler av kvartalet mellom Akersgata, Øvre Slottsgate og Egertorget.

Yttertøy og bæreposer ga det ellers sobre lokalet et småkaotisk preg, og sto i kontrast til bilder og gjenstander fra Vietnam, landet kjøkkensjef Odd Arne Braute har hentet sin kulinariske inspirasjon fra. Ekte vietnamesisk mat med fransk touch, har han kalt konseptet.

-Nye lokaler, men ikke mye nytt på menyen, konkluderte Robinson.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn