Litt Varg

I likhet med Varg Veum var Trond Espen Seim (35) stadig på fylla og livredd vinduskonvolutter. Men det var før Olivia kom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For jeg er jo hypokonder …

Vi satt på Lorry. Det var kveld, men Trond Espen Seim så ut som om han nettopp hadde falt besvimt ut av senga. Han ser egentlig litt sånn ut. Ubarbert, uflidd hår og med ru og rusten stemme. Men han var blid, bevares så blid han var. Han gliste. Selv da han i en bisetning fortalte at han var hypokonder, gliste han. Hva i alle dager var det han hadde tyllet i seg? Men hypokonder, altså.

– Er du hypokonder?

– En gang da jeg spilte Peer Gynt på Torshovteatret, skulle jeg ligge på gulvet i tre minutter. Idet jeg reiste meg, kjente jeg et stikk i brystet. Og jeg tenkte: Hjertet. Rett og slett, hjertet. Da ordna broren min full EKG-test, det er fordelen med å ha en lege i familien.

– Og testen viste?

– At alt var i orden. Men hjertet er ingen evighetsmaskin. Jeg vet jo det at det kommer til å stoppe en eller annen gang. Den jævla muskelen skal slå et visst antall slag, og så er det stopp. Det er en realitet. Men å gå rundt og engste seg for at det neste slaget blir det siste, det er å søle bort livet sitt, sier han og legger seg bakover i stolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer