Liv laga

Kan man ikke leve la dolce vita her i landet også?

Smakssymfoni: Roastbiff med sardinsaus og syltet ramsløk er en slags norsk vitello tonnato. Retten serveres kald eller romtemperert.
Smakssymfoni: Roastbiff med sardinsaus og syltet ramsløk er en slags norsk vitello tonnato. Retten serveres kald eller romtemperert. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En liten del av meg skulle hele tiden egentlig ønske at jeg var i Italia. Noen ganger er det en stor del. Det er en lengsel etter sol, vin, olje og la dolce vita som stadig brenner inni meg. I noen uker, når jeg lever livet på landet, klarer jeg stort sett å fortrenge drømmen om å være et annet sted. Når jeg våkner til hanegal og blir møtt av morgensol og hengivne, forventningsfulle andunger, er italialengselen så liten at den ikke engang registreres på radaren. Hvis jeg bare kan traske rundt i tresko og lite kledelige shorts, flytte på sure geitebukker og la dagene surre forbi som late humler, merker jeg en mild tilfredshet senke seg over tilværelse og forstand, og jeg er lykkelig over å være nordmann i Norge.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer