Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Cathrine Larsåsen:

Livet etter at faren ble diagnostisert med ALS

Stavhopper Cathrine Larsåsen (32) har alltid hatt nyttårsforsetter. I 2019 har hun et ønske hun ikke kan oppfylle selv.

DRØMMER OM KUR: Johnny Larsåsen (66) ble diagnostisert med ALS - for amyotrofisk lateralsklerose, sykdommen som går løs på de motoriske nervecellene i ryggmarg og hjerne, inntil det blir vanskelig og til slutt umulig for personen å gå, snakke, svelge og puste - for to år siden. Datteren Cathrine håper på en kur mot sykdommen som er i ferd med å ta faren ifra henne.
DRØMMER OM KUR: Johnny Larsåsen (66) ble diagnostisert med ALS - for amyotrofisk lateralsklerose, sykdommen som går løs på de motoriske nervecellene i ryggmarg og hjerne, inntil det blir vanskelig og til slutt umulig for personen å gå, snakke, svelge og puste - for to år siden. Datteren Cathrine håper på en kur mot sykdommen som er i ferd med å ta faren ifra henne. Vis mer

- Jeg er positiv og smiler veldig mye, men jeg gråter også masse.

2018 har akkurat blitt 2019, og for Cathrine Larsåsen (32), Norges beste stavhopper de siste ti åra, har det vært et år fylt av kontraster. Tidlig i november fødte hun sin andre sønn, en som hun triller rundt med og som inntil videre bare heter «Lillebror». Samtidig har hennes far langsomt svunnet hen. Det er to år siden Johnny Larsåsen (66) fikk diagnosen: ALS, en forkortelse for amyotrofisk lateralsklerose, sykdommen som går løs på de motoriske nervecellene i ryggmarg og hjerne, inntil det blir vanskelig og til slutt umulig for personen å gå, snakke, svelge og puste.

- Noen ganger er det vondt å være så åpen om sykdommen. Av og til hadde det sikkert vært lettere å bare sette opp en vegg og ikke slippe noen inn, men til sjuende og sist er vi jo alle bare mennesker. Så om jeg gråter og viser omverdenen at jeg er lei meg, så er ikke det så farlig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?