Livet etter et familiedrap

Far skjøt mor og deretter seg selv. Nå forteller barna hvordan det er å dras mellom sorg og sinne.

Stille stund: Storebror Henrik Bjerkvik (32) er på Våler kirkegård sammen med søstrene Veronika Vercauteren Løvås (25,t.v) og Liselotte Haugsnes (28). Av hensyn til de pårørende har Magasinet fjernet navn på gravstøttene i forgrunnen. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Stille stund: Storebror Henrik Bjerkvik (32) er på Våler kirkegård sammen med søstrene Veronika Vercauteren Løvås (25,t.v) og Liselotte Haugsnes (28). Av hensyn til de pårørende har Magasinet fjernet navn på gravstøttene i forgrunnen. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Les også:

• Knut Storberget: - Utrolig modig• Stein Haudemann-Andersen: - Han var en stolt type

Under en liten gressvoll på Våler kirkegård står to gravsteiner. Én hvit, med inskripsjonen «Maria Theresia Vercauteren», og ordet «Kjærlighet». Én mørk brun, med navnet «Johan Ludvig Bjerkvik».Mellom dem er en tom grav.

- Vi kjøpte tre gravplasser da vi skulle bisette mamma og pappa. Ingen skal behøve å ligge ved siden av sin egen drapsmann, sier Liselotte Haugsnes (28).

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer