Livet som utadvendt introvert

Gjennom åtte sesonger har «Stjernekamp»-dommeren gitt råd til unge artister som står med hjertet i hånda. Men Mona B. Riises (47) egen scenekarriere ble totalt katastrofe.

SKATTER: - Jeg spurte psykologen min om hvordan det er i forhold til sykmelding når hunder dør - om jeg eventuelt kan juge å si at det er noen veldig nære familien som har gått bort. Svaret var nei.
SKATTER: - Jeg spurte psykologen min om hvordan det er i forhold til sykmelding når hunder dør - om jeg eventuelt kan juge å si at det er noen veldig nære familien som har gått bort. Svaret var nei. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to småtassene skalv i den milde høstlufta og hadde sett bedende på henne under hele fotoseansen. Innimellom poseringen med leopardskjerf og palmegrønn kåpe bøyde Mona B. Riise seg ned og klappet hundene mykt på hodet: «Ja da, vi er snart ferdige nå», trøstet hun, og deretter, nesten litt beskjemmet, henvendt til oss.

– De er vant til sola i California, så det er litt dyremishandling å ha dem i Norge. Men de har jo gode klær og … Ha-ha. Jeg sier at «neida, hundene er ikke et barnesubstitutt», selv om jeg sitter der og kler på dem bittesmå sko og rosa gensere to ganger om dagen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer