Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Livet som utadvendt introvert

Gjennom åtte sesonger har «Stjernekamp»-dommeren gitt råd til unge artister som står med hjertet i hånda. Men Mona B. Riises (47) egen scenekarriere ble totalt katastrofe.

SKATTER: - Jeg spurte psykologen min om hvordan det er i forhold til sykmelding når hunder dør - om jeg eventuelt kan juge å si at det er noen veldig nære familien som har gått bort. Svaret var nei.
SKATTER: - Jeg spurte psykologen min om hvordan det er i forhold til sykmelding når hunder dør - om jeg eventuelt kan juge å si at det er noen veldig nære familien som har gått bort. Svaret var nei. Vis mer

De to småtassene skalv i den milde høstlufta og hadde sett bedende på henne under hele fotoseansen. Innimellom poseringen med leopardskjerf og palmegrønn kåpe bøyde Mona B. Riise seg ned og klappet hundene mykt på hodet: «Ja da, vi er snart ferdige nå», trøstet hun, og deretter, nesten litt beskjemmet, henvendt til oss.

– De er vant til sola i California, så det er litt dyremishandling å ha dem i Norge. Men de har jo gode klær og … Ha-ha. Jeg sier at «neida, hundene er ikke et barnesubstitutt», selv om jeg sitter der og kler på dem bittesmå sko og rosa gensere to ganger om dagen.

Nå var de amerikanske gatehundene Sandy og Chili plassert i den varme bilen på parkeringsplassen. Som hundene, kan også platinablonde Mona B. Riise ved første øyekast se litt malplassert ut her hun sitter i trendy buksedress inneklemt ved et skakt trebord i ei rødmalt stue i Hvervenbukta i Oslo, selv om antrekket må sies å være dempet i forhold til dem hun har stilt i de ti siste lørdagene som dommer i NRKs «Stjernekamp».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?