Livets karusell

Hun har lært at døden kan komme brått. Nå venter Inga Marte Thorkildsen (33) på å få en lykke inn i livet.

- NÅ KJENNER JEG AT HAN SPARKER: - og begynner endelig å tro det skal gå bra, sier Inga Marte Thorkildsen. Foto: Thomas Rasmus Skaug
- NÅ KJENNER JEG AT HAN SPARKER: - og begynner endelig å tro det skal gå bra, sier Inga Marte Thorkildsen. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

–Det høres patetisk ut. At jeg ikke ønsker offentlig fokus på at jeg er gravid – samtidig som jeg lar meg intervjue om det.

Utenfor vinduene i bygården på Tøyen går livet sin sommersløve gang. Her, midt i det fargerike fellesskapet på østkanten, har Inga Marte Thorkildsen bodd siden hun ble innvalgt på Stortinget og fikk råd til å kjøpe sin første leilighet. En 2,5 roms, som siden er blitt utvidet med en ny balkong, hvor ektemannen øver seg på å ha grønne fingrer. En hissig sirene skjærer brått gjennom lufta og inn i hjørnesofaen. SV-toppen enser den ikke. Politikeren, som er blitt kalt en «intimitetstyrann», leter for en gangs skyld etter ordene. Hun nøler her hun sitter i sin egen stue og skal komme med intime betroelser.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer