Loedott

Skuespiller Trond Fausa Aurvåg (34) er tafatt og tatt av kvinnen. Men det er bare på film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allergi. Da jeg var liten var jeg plaget av det, og var mye tett i nesen. Derfor ble det til at jeg pustet med munnen. Det har jeg fortsatt med.

Skuespiller Trond Fausa Aurvåg har gjort seg bemerket som «DnB NOR»-mannen i en serie reklamefilmer, vunnet priser som «Den brysomme mannen» og blir for tida «Tatt av kvinnen». Filmen basert på Erlend Loes roman har premiere neste helg, men åpnet nylig filmfestivalen i Haugesund til stormende applaus. Dagen etter kunne Aurvåg og de andre involverte nyte et skred av superlativer i avisspaltene. I den, og de andre nevnte filmene – samt påfallende mange av hans sceneroller – har han spilt hjelpeløse, unge menn med store blå øyne og en halvåpen munn. Aurvåg stønner oppgitt.

– Jeg ble intervjuet av et magasin forleden, og da gikk ordet «tafatt» igjen. Da jeg spurte samboeren min, sa hun at hun ikke opplever meg som tafatt.

– Hva mener du selv?

– Jeg har kanskje vært det, men tror ikke jeg er det lenger.

Aurvåg tenker seg om og åpner munnen halvveis. Nå er han den brysomme mannen som blir tatt av kvinnen. Så smiler han, og den ekte Aurvåg er tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer