Løvskiver med mozarella

Mat til 2 på 20 minutter.

4 tynne skiver av ytrefilet (ca. 50 g) 1/2 ts hot beauty spice-krydder 1/2 ts salt 1 rund mozarellaost i skiver. Salsa: 1 finhakket tomat 1/2 finhakket rødløk 1/2 finhakket avokado 1 båt finhakket hvitløk 2 ss finhakket basilikum 1 ss sitronsaft 1 ss dijonsennep 3 ss god olivenolje 1/4 ts salt 1/4 ts pepper. Bland sammen alle ingredienser til salsaen. La det stå og trekke mens du lager resten. Krydre kjøttet, og stek det pent brunt på begge sider i stekepanna, ca. 1/2 minutt på hver side. Skjær mozarella i skiver. Anrett kjøtt og mozarella lagvis med salsa mellom lagene. Server med godt og spennende brød. TIPS: Prøv gjerne å krydre kjøttet med andre sterke kryddersorter, som f.eks. peppermix. (Matprat.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!