Luksusbohemen

Rockedatter og jetsetter Jade Jagger (38) deler tida si mellom Manhattan, London, Ibiza og Goa. Den glamorøse livsstilen gjenspeiles i hennes bohemske design.

Hippie Chic: -Denne kolleksjonen består av komfortable klær med inspirasjon fra etnisiteten og broderier jeg kjenner fra opphold i India, sier Jade Jagger om sitt samarbeid med svenske Indiska der denne kjolen kommer fra. Dattera til Bianca og Mick Jagger har funnet sin egen vei innen kunst og design. (Foto: Oskar Kullander)
Hippie Chic: -Denne kolleksjonen består av komfortable klær med inspirasjon fra etnisiteten og broderier jeg kjenner fra opphold i India, sier Jade Jagger om sitt samarbeid med svenske Indiska der denne kjolen kommer fra. Dattera til Bianca og Mick Jagger har funnet sin egen vei innen kunst og design. (Foto: Oskar Kullander) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Dattera til Bianca og Mick Jagger har levd et helt liv i rampelyset. Etter å ha vokst opp blant mora og farens kunstneriske venner, med Andy Warhol som barnevakt og seine kvelder backstage på farens rockekonserter, er det kanskje ikke rart at hun selv har blitt en festglad jetsetter med en utpreget estetisk sans. Hun har en karriere som kunstner og smykkedesigner, og er stadig å se på røde løpere med en av sine egne kjendisvenner.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer