Luksusbohemen

Rockedatter og jetsetter Jade Jagger (38) deler tida si mellom Manhattan, London, Ibiza og Goa. Den glamorøse livsstilen gjenspeiles i hennes bohemske design.

Hippie Chic: -Denne kolleksjonen består av komfortable klær med inspirasjon fra etnisiteten og broderier jeg kjenner fra opphold i India, sier Jade Jagger om sitt samarbeid med svenske Indiska der denne kjolen kommer fra. Dattera til Bianca og Mick Jagger har funnet sin egen vei innen kunst og design. (Foto: Oskar Kullander)
Hippie Chic: -Denne kolleksjonen består av komfortable klær med inspirasjon fra etnisiteten og broderier jeg kjenner fra opphold i India, sier Jade Jagger om sitt samarbeid med svenske Indiska der denne kjolen kommer fra. Dattera til Bianca og Mick Jagger har funnet sin egen vei innen kunst og design. (Foto: Oskar Kullander) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Dattera til Bianca og Mick Jagger har levd et helt liv i rampelyset. Etter å ha vokst opp blant mora og farens kunstneriske venner, med Andy Warhol som barnevakt og seine kvelder backstage på farens rockekonserter, er det kanskje ikke rart at hun selv har blitt en festglad jetsetter med en utpreget estetisk sans. Hun har en karriere som kunstner og smykkedesigner, og er stadig å se på røde løpere med en av sine egne kjendisvenner.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer