Lykkejegeren

Får du et bedre liv hvis du rer opp senga di hver dag?

RE OPP SENGA, LE HØYT, SYNG I DUSJEN OG VÆR GREI MOT MANNEN: Dette er blant rådene til lykkefofatteren Gretchen Rubin. Foto: AFP
RE OPP SENGA, LE HØYT, SYNG I DUSJEN OG VÆR GREI MOT MANNEN: Dette er blant rådene til lykkefofatteren Gretchen Rubin. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mener den amerikanske forfatteren Gretchen Rubin, som har skrevet bestselgeren «Lykkeprosjektet».

Men ikke spør Rubin om hvor lykkelig hun er på en skala fra én til ti. Og be henne for guds skyld ikke om å definere ordet «lykke». Da henviser hun litt bryskt til de 17 betydningene som foreligger, og sier at du får velge selv.

- Mange misliker at «lykke» er et uvitenskapelig ord. Jeg liker at det finnes mange definisjoner. Det betyr at alle kan ha ulik innfallsvinkel til lykken. For noen handler lykke bare om fred, for andre handler det om kjærlighet, og for andre igjen handler det om å gi av seg selv. Vi trenger ikke alle være enige.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer