-Lykkelig med ADHD

Infinity-vokalisten fikk diagnosen for fem år siden.

IKKE OPPDAGET: Først for fem år siden fikk Birgitte Moe (36) ADHD. —Jeg bygde opp destruktive handlingsmønstre for å skjule meg for andre, sier hun. Mange kvinner utvikler tilleggsproblemer som angst og depresjon.Foto: Kristin Svorte
IKKE OPPDAGET: Først for fem år siden fikk Birgitte Moe (36) ADHD. —Jeg bygde opp destruktive handlingsmønstre for å skjule meg for andre, sier hun. Mange kvinner utvikler tilleggsproblemer som angst og depresjon.Foto: Kristin SvorteVis mer

(Dagbladet God torsdag): - Jeg var konstant urolig og ukomfortabel i min egen kropp. Jeg følte meg alltid annerledes, sier Birgitte Moe (36).

Som vokalist i dancegruppa Infinity - Norges svar på danske Aqua - har hun sunget for 20 000 mennesker. På veggen henger gullplater for både LP og singelen «Happy».

Jenta med bakgrunn fra Vestre Bærum Pikekor, levde ut popstjernedrømmen. Men hun klarte ikke å nyte suksessen.

- Jeg likte ikke at folk så på meg på scenen. Jeg følte meg så stygg og var redd for at andre skulle se hvem jeg var og hvor lite jeg var verd.

Fikk ingen diagnose Helt siden hun i barnehagen ga bort alle dåpsgavene sine - og søsterens - for å få venner, har hun følt at noe ikke stemte.