Må man velge mellom en one night stand eller et livslangt forhold?

Kjærlighet ved første ligg.

ONE NIGHT STAND:   Vi har alle hørt at livslange kjærlighetsforhold sjelden starter med en tilfeldig one night stand. At hvis du ikke har klart å beholde trusa på første kvelden, så er all spenning utløst, magien borte og punktum satt, men stemmer det? Foto: COLOURBOX
ONE NIGHT STAND: Vi har alle hørt at livslange kjærlighetsforhold sjelden starter med en tilfeldig one night stand. At hvis du ikke har klart å beholde trusa på første kvelden, så er all spenning utløst, magien borte og punktum satt, men stemmer det? Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): - Hallo?

Stemmen din er overraskende hes idet du henvender deg forsiktig til det mørke, bustete bakhodet ved siden av deg i senga.

- Ve...bjørn?

Du har allerede vurdert fluktmulighetene. Fundert på om du klarer å samle sammen truse, bh, nylonstrømpebukse og kjole - kle lydløst på deg og liste deg ut av det fremmede soverommet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer