Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Magasinet fyller 10 år

Hva synes du om oss? Delta i debatten!

FEIRET MAGASINET: Lillian Vambheim (til venstre), leder for Magasinet og Jane Throndsen, redaktør for Dagbladets Magasiner. De to takker takker alle som har bidratt til Dagbladets magasinsuksess.
FEIRET MAGASINET: Lillian Vambheim (til venstre), leder for Magasinet og Jane Throndsen, redaktør for Dagbladets Magasiner. De to takker takker alle som har bidratt til Dagbladets magasinsuksess. Vis mer

|||I DAG FEIRER DAGBLADET en av av avisas viktigste nyskapninger.

Magasinet er blitt omtalt som medie-Norges største nyskapende suksess. Det sies at stor kjærlighet og store oppfinnelser har det til felles at det krever høy risiko. Du må satse for å hoppe, du må hoppe for å sveve, du må sveve for å kjenne hvor godt det er å lande. Skal du få til noe, må du være litt redd. DET VAR VI den formiddagen vi kom på jobb for 10 år siden. Vi hadde nettopp gitt ut et magasin som ingen av leserne våre hadde bedt om. Vi hadde jobbet i et og et halvt år med å utrede det. De beste kreftene, i og utenfor huset, hadde bidratt.

Matte og engstelige møtte vi opp i Akersgata for å få klagetelefoner. De kom ikke. Magasinet ble, i all beskjedenhet, en dundrende suksess.ALLEREDE SEKS MÅNEDER etter lanseringen var merkevaren Magasinet like kjent som Freia Melkesjokolade.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?