Du leser nå Dagbladet Pluss

Magasinet øker i antall lesere

Samtidig opplever erkerivalene VG Helg og A-Magasinet en nedgang.

JUBLER: Magasinet opplever en solid økning i antall lesere, viser ferske tall fra TNS gallup. Det fører selvsagt til glade tilstander i lørdagsbilagets redaksjon. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
JUBLER: Magasinet opplever en solid økning i antall lesere, viser ferske tall fra TNS gallup. Det fører selvsagt til glade tilstander i lørdagsbilagets redaksjon. Foto: Torbjørn Berg / DagbladetVis mer

(Dagbladet): - Det er gledelig at Dagbladets Magasinet står seg så godt i et marked der konkurrenter som Aftenposten, VG og Dagens Næringsliv satser tungt. Magasinet har vært en suksess siden lanseringen i 1999. Vi har noen av landets beste penner og fotografer. Det tror jeg leserne våre setter pris på, sier Magasinredaktør Jo Randen.

Magasinet øker til 585 000 lesere. Det er 10 000 flere lesere, sammenliknet med forrige måling for et halvt år siden. Det viser ferske tall fra TNS Gallup.

Samtidig går både VG helg og A-Magasinet tilbake i antall lesere, ifølge den samme undersøkelsen.

- Nivået på de største er skyhøyt og konkurransen er beinhard. At Magasinet øker i lesertall i forhold til konkurrentene våre er svært oppløftende. Dette viser først og fremst at Magasinet har en stor og viktig plass i folks hjerter og hoder, sier Asbjørn Halvorsen, lederen for Dagbladets populære lørdagsbilag.