Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Magasinet på nett

Nå er Magasinet på nett. Og for å bli bedre ønsker vi å høre fra deg. Har du ros, ris, råd eller tips? Del dem med oss her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

{ndash}VI SYNES DET er på høy tid at Magasinet får et eget nettsted. Et sted der våre lesere blant annet kan ta opp temaer og diskusjoner fra papirutgaven, og utvikle og utveksle synspunkter, sier magasinredaktør Gunnar Bleness.{ndash}Ligger det ikke en selvmotsigelse her? Et magasin til å bla og lese i, kanskje sammen med en tekopp, og en dataskjerm befinner seg, skal vi si, i hver sin ende av avisskalaen?{ndash}HENSIKTEN ER å utnytte det beste av to medier: Den gode leseropplevelsen og de gode bildene er Magasinets styrke og særpreg. Nettutgaven skal i større grad være et brukerforum for leserne, der de kan følge opp artikler og debatter og få raskere svar. {ndash} Betyr dette at hele Magasinet legges ut på nettet?{ndash}Nei, i hovedsak blir det faktastoff, faste spalter og andre artikler som egner seg for et kjappere format. Jeg blir ikke overrasket hvis det dukker opp egne diskusjonsgrupper for Rolf Hansen-kryssordløsere eller Jola Sigmond-tilhengere. På fredag vil vi legge ut handlelista til Andreas Viestad til de som vil forberede seg på hans ukentlige matartikkel. DESSUTEN VIL en eller to av de større reportasjene også legges ut på nett, sakene med størst potensial til å bli diskutert blant leserne. Magasinet på nett vil også følge opp sakene fra lørdagens utgave utover i uka. Dessuten vil det selvsagt komme egne saker på Magasinets nettsted, som aldri kommer på trykk i papirutgaven. Så følg med! Har du meninger om hvordan Magasinet på nett er, eller hvordan det burde være? Si din mening her!

<HLF>Vi er på nett: </HLF> Magasinredaktør Gunnar Bleness og nettreporter <LINK mailto:[email protected]>Sølvi Glendrange</LINK> er i gang. Dagbladets Magasinet på nett skal oppdateres gjennom hele uka.
Hele Norges coronakart