Mah-Rukh Ali har vært på Oxford og studert IS i et halvt år. Hun er skremt

Nyhetsankeret mener det mangler noe i den norske debatten om IS.

TRUSSELBILDE:  -  Jeg mener bestemt at IS er den største og farligste trusselen vi står overfor i dag, sier journalist og nyhetsanker Mah-Rukh Ali.   I høst kommer hun med bok   om terrororganisasjonen. Foto: Lars Myhren Holand
TRUSSELBILDE: - Jeg mener bestemt at IS er den største og farligste trusselen vi står overfor i dag, sier journalist og nyhetsanker Mah-Rukh Ali. I høst kommer hun med bok om terrororganisasjonen. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg tror at veldig mange som er født og oppvokst i Norge, med en eller annen innvandrerbakgrunn, blir minnet på det hele livet. Uansett.

TV2s nyhetsanker Mah-Rukh Ali (33) sitter på en benk i Ekeberg-skogen ovenfor Oslo sentrum og kikker ned på byen hun er født og oppvokst i.

- For å bruke meg selv som eksempel. Da jeg var Mah-Rukh på tretten-fjorten år, måtte jeg alltid fortelle læreren min: «Ja, foreldrene mine kommer fra Pakistan, det er derfor jeg ser ut som jeg gjør, men jeg er fra Norge og er født i Oslo». Men det slutta da jeg kom på tv. Da ble jeg en del av storsamfunnet.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.