Makrell i wok med rød karripasta

4 porsjoner.

4 porsjoner:

4 stk makrellfilet

1 aubergine i biter

2 rød eller grønn paprika i biter

8 Shimeji sopp i biter

1 ss frisk revet ingefær

1 presset hvitløkbåt

8 babymais

2 ss maisolje

2 ss rød karri pasta

1/2 ts grovmalt pepper

1 1/2 ss Thai fiskesaus

1 ts sukker

1 dl vann

maisennamel• Slik gjør du:

Skjær makrellen i strimler på ca 2 cm. Vend dem i maisennamel og stek dem i olje, sterk varme. Ta den ut av pannen.

Stek hvitløken raskt i olje, tilsett ingefær, aubergine, paprika, sopp, babymais og rød karripasta og stek ett minutt. Ha i grovmalt pepper, Thai fiskesaus, sukker og vann.

Tilsett makrellen, smak til med Thai fiskesaus og server med kokt ris.

Flere oppskrifter og tips finner du på: God fisk