Makrell-Pizza

4 porsjoner.

2 - 3 Makrell fileter, 1 aubergine i små terninger, 1/2 finhakket purre, 1 ss finhakket rosmarin, 1 boks grovhakkede hermetiske tomater, 1 presset hvitløkbåt, 150 g pizzaost, olivenolje, frisk basilikum og 1 dl vann •Pizzadeig: 11/2 dl vann, 1 ts salt, 1 ss olje, 25 g gjær og 4 dl hvetemel

Lag pizzadeigen.

•Skjær makrellen i ca 2 cm biter på skrå og stek dem lett i panne. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt i olivenolje i varm panne. Tilsett hvitløk og tomatene og kok opp. Kjevle ut pizzadeigen, ca 40 cm i diameter og legg den på bakepapir på bakebrett. Fordel tomatsausen over og legg på den lett stekte makrellen. Dryss over ost og stek 20 - 30 minutter ved 180 grader. Legg over på et fat og dryss litt frisk basilikum på toppen.

Bruk halvstekte pitabrød som pizzabunn. Legg saus og fisk på toppen som om det var små pizzabunner.

Flere oppskrifter og tips finner du på www.godfisk.no