Makrellpizza

4 porsjoner.

2 - 3 makrellfileter 1 aubergine i små terninger 1/2 finhakket purre 1 ss finhakket rosmarin 1 boks grovhakkede hermetiske tomater 1 presset hvitløkbåt 150 g pizzaost olivenolje og frisk basilikum 1 dl vann Pizzadeig: 1 1/2 dl vann 1 ts salt, 1 ss olje 25 g gjær 4 dl hvetemel Lag pizzadeigen. Skjær makrellen i ca. 2 cm biter på skrå og stek dem lett i panne. Stek aubergine, purre og rosmarin raskt i olivenolje i varm panne. Tilsett hvitløk og tomater og kok opp. Kjevle ut pizzadeigen, ca. 40 cm i diameter og legg den på bakepapir på bakebrett. Fordel tomatsausen over og legg på den lett stekte makrellen. Dryss over ost og stek 20- 30 minutter ved 180 grader. Legg over på et fat og dryss litt frisk basilikum på toppen. Tips: Bruk halvstekte pitabrød som pizzabunn. Legg saus og fisk på toppen som om det var små pizzabunner.