Mamma om Highasakite-Ingrid:
- Hun er ganske beskjeden

Sangpedagog Solveig Håvik (60) håpet barna ikke ville bli musikere. Så ble datteren internasjonal superstjerne.

MUSIKKMAMMA: Sangpedagog og dirigent Solveig Håvik ringer ofte datteren for å få tips til låtvalg, og diskutere sangteknikk. Foto: Thomas Rasmus Skaug
MUSIKKMAMMA: Sangpedagog og dirigent Solveig Håvik ringer ofte datteren for å få tips til låtvalg, og diskutere sangteknikk. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det hender Solveig Håvik (60) blir stoppet på gata i ­Ålesund og spurt om hun er moren til Highasakite. Og jo, hun er på sett og vis det, for datteren Ingrid Helene (30) er både frontfigur, låtskriver og komponist i det som gjennom de siste åra har vært, og fortsatt er, Norges største band, med topplasseringer på VG-lista og turnering både i inn- og uteland. Men mamma Solveig oppfordret aldri til noen ­artistkarriere. Nei, hun advarte.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer