Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Mammaen til Samuel Massie:   - Jeg fikk en forsmak på hvordan det er å miste et barn

Hun valgte en utradisjonell oppdragelse for sønnene. Derfor signerte Anne Marie Ulvolden (52) også risikokontrakten som sendte «Berserk»-seiler Samuel Massie på den dramatiske turen til Sørishavet.

FRI BARNEOPPDRAGELSE: Det er først i det siste at jeg har blitt framstilt som en god mor. Men det var jo under oppveksten jeg egentlig var det. Jeg har alltid kjempet for barna mine, sier Anne Marie Ulvolden, mammen til Samuel Massie (til venstre). FOTO: Privat
FRI BARNEOPPDRAGELSE: Det er først i det siste at jeg har blitt framstilt som en god mor. Men det var jo under oppveksten jeg egentlig var det. Jeg har alltid kjempet for barna mine, sier Anne Marie Ulvolden, mammen til Samuel Massie (til venstre). FOTO: Privat Vis mer

Fri barneoppdragelse

Alenemor og helsesøster Anne Marie Ulvolden tok ukonvensjonelle valg i oppdragelsen av sønnene Samuel (23), Daniel (29) og Joakim (20). Men i februar 2011, da hun fikk beskjed om at «Berserk» trolig hadde forlist i Sørishavet og at ingen visste hvor Samuel, Jarle Andhøy og de tre andre i mannskapene var, fikk Anne Marie kjenne på konsekvensen.

- Verden og livet stoppet opp. Det var to dagers mareritt. Jeg ble helt lammet av smerte. Kunne verken spise eller drikke eller sove. Jeg fikk en forsmak på hvordan det er å miste et barn. Hvordan leve videre. Jeg håper og ber om at jeg slipper å oppleve slik sorg. Jeg er takknemlig hver dag for at jeg har mine barn. At de lever.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?