FRI BARNEOPPDRAGELSE: Det er først i det siste at jeg har blitt framstilt som en god mor. Men det var jo under oppveksten jeg egentlig var det. Jeg har alltid kjempet for barna mine, sier Anne Marie Ulvolden, mammen til Samuel Massie (til venstre). FOTO: Privat
FRI BARNEOPPDRAGELSE: Det er først i det siste at jeg har blitt framstilt som en god mor. Men det var jo under oppveksten jeg egentlig var det. Jeg har alltid kjempet for barna mine, sier Anne Marie Ulvolden, mammen til Samuel Massie (til venstre). FOTO: PrivatVis mer

Mammaen til Samuel Massie:   - Jeg fikk en forsmak på hvordan det er å miste et barn

Hun valgte en utradisjonell oppdragelse for sønnene. Derfor signerte Anne Marie Ulvolden (52) også risikokontrakten som sendte «Berserk»-seiler Samuel Massie på den dramatiske turen til Sørishavet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Fri barneoppdragelse

Alenemor og helsesøster Anne Marie Ulvolden tok ukonvensjonelle valg i oppdragelsen av sønnene Samuel (23), Daniel (29) og Joakim (20). Men i februar 2011, da hun fikk beskjed om at «Berserk» trolig hadde forlist i Sørishavet og at ingen visste hvor Samuel, Jarle Andhøy og de tre andre i mannskapene var, fikk Anne Marie kjenne på konsekvensen.

- Verden og livet stoppet opp. Det var to dagers mareritt. Jeg ble helt lammet av smerte. Kunne verken spise eller drikke eller sove. Jeg fikk en forsmak på hvordan det er å miste et barn. Hvordan leve videre. Jeg håper og ber om at jeg slipper å oppleve slik sorg. Jeg er takknemlig hver dag for at jeg har mine barn. At de lever.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn