Mamma'n til Audun Lysbakken: 
- Da han var sirkusartist, husket han alltid alt han skulle gjøre

Første gang SV-leder Audun Lysbakken (39) sto foran et publikum, var det som slangemenneske for foreldrenes omreisende teater.

FOR ORDENTLIG:  Som gutt var Audun  så pliktoppfyllende at Geirdis Bjørlo  ble glad den dagen han brøt skolens  reglement. – «Han skal også bryte  regler og lære av det!», tenkte jeg. Foto: Eivind Senneset
FOR ORDENTLIG: Som gutt var Audun så pliktoppfyllende at Geirdis Bjørlo ble glad den dagen han brøt skolens reglement. – «Han skal også bryte regler og lære av det!», tenkte jeg. Foto: Eivind Senneset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Det var helt naturlig og logisk for ham å stå på scenen. Det var hverdagen hans, sier mamma'n til Audun Lysbakken, Geirdis Bjørlo.

I tillegg til å være slangemenneske, var han både utbryterkonge og klovn i forestillingen foreldrene laget til teatergruppens tiårsjubileum. Audun koste seg heldigvis sammen med voksne mennesker og var spesielt flink til å leke alene, forteller Geirdis. Hvis ikke tror hun turneringen ville gitt henne dårlig samvittighet. Han var det eneste barnet som hadde begge foreldrene i teatergruppen.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer