Mamma’n til Helene Bøksle:
- Barn kan være grusomme mot hverandre når noen er annerledes

Uten Elen Sands (63) vrange vilje hadde det aldri blitt noen Helene Bøksle (35).

LUKET UT EROTIKEN: - Jeg leste høyt for barna til de var 15 år. Vi var blant annet gjennom hele «1001 natt». Jeg luket ut det mest erotiske, da, men etter hvert var det jo andre ting de heller ville gjøre på kveldene enn å høre meg lese, sier Elen Sand og ler. Foto: Tomm W. Christiansen
LUKET UT EROTIKEN: - Jeg leste høyt for barna til de var 15 år. Vi var blant annet gjennom hele «1001 natt». Jeg luket ut det mest erotiske, da, men etter hvert var det jo andre ting de heller ville gjøre på kveldene enn å høre meg lese, sier Elen Sand og ler. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Veldig mange blir overrasket når de møter Helene. Hun er nemlig ustyrtelig morsom, og en eventyrlig imitator. Folk ler så de skriker. «Du skulle vært standupkomiker», sier de til henne.

Mora til den folkekjære sangerinnen med de bløde konsonantene, snakker entusiastisk og på kav Oslo-dialekt. Selv vokste hun opp i det hun kaller en «italiensk familie» i Oslo, men på begynnelsen av 70-tallet reiste den fargerike hippien til Kristiansand.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer