Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Mamma’n til Kjetil André Aamodt: - Han var sta, tøff og en liten, engstelig fyr

Sønnens alpinsuksess har lært Gerd Johanne Aamodt (66) at det er veien fram til berømmelse som er best.

PAPPA IGJEN: Gerd Johanne Aamodt har 
<span style="background-color: initial;">fått lov av sønnen å slippe nyheten i &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">dette intervjuet: –Kjetil skal bli pappa&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">til ei jente! I mai. Vi gleder oss så!&nbsp;</span><div>Foto: Hans Arne Vedlog</div>
PAPPA IGJEN: Gerd Johanne Aamodt har  fått lov av sønnen å slippe nyheten i  dette intervjuet: –Kjetil skal bli pappa til ei jente! I mai. Vi gleder oss så! 
Foto: Hans Arne Vedlog
Vis mer

- Vet du hva, vi var en veldig leken familie.

Johanne Aamodt har akkurat blitt konfrontert med at det ikke bare handlet om nedoverski da superalpinisten Kjetil André Aamodt var guttunge. Det handlet også om fotball, fekting, langrenn, håndball og friidrett. Gjerne samtidig.

- Jeg var 16 år gammel og Finn 18 da vi fikk barn. Kristin (Ann-Kristin, journ.anm.) var to år gammel da vi fikk Kjetil. Fordi vi var så unge foreldre var det på mange måter slik at vi lekte i samme lekegrind! Vi elsket å være ute. Vi likte å gjøre mye rart sammen med ungene.

Ikke som i dag, hvor foreldre helst kjører barna til trening og drar av gårde igjen så snart kidsa er levert. Nei, Finn og Johanne ble, de. Trente sammen med barna. Eller som hun sier det: lekte sammen.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?