Mamma'n til Paradise-«Soph» om skandaleoverskriftene: - Jeg ble nervøs for at hun ikke skulle takle det

Stine Vågsæter om The Sun-publiseringen, «Paradise Hotel» og datterens bilulykke.

Gode venner: – Vi har ikke krangla mye, men diskutert ofte, forteller mammaen til Sophie, Stine Vågsæter. De har et nært forhold og mye kontakt. Foto : Rita Svorkås / Raw Reklame og Foto AS
Gode venner: – Vi har ikke krangla mye, men diskutert ofte, forteller mammaen til Sophie, Stine Vågsæter. De har et nært forhold og mye kontakt. Foto : Rita Svorkås / Raw Reklame og Foto AS Vis mer
Publisert

Det var i fjor høst «Paradise Hotel»-deltaker Sophie Vågsæter pakket sin brune Louis Vuitton-veske og røde trillebag, vinket farvel til Bergen lufthavn og jobben som ringevikar på sykehjem.

Hun landet i London, for en date på luksushotell med Manchester United-stjerna Antonio Valencia (31) - intetanende om at en av verdens største tabloidaviser lurte i buskene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer