Mamma'n til «Sofa-Tore» så sønnen flykte fra mobbing og inn i dansen. I dag blir hun opprørt av å tenke på hvor ille det var

Kjærligheten til livet og medmennesker betyr mest for Ruth Marie Petterson. Stoltest var hun den dagen «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (36) kom hånd i hånd med en annen mann.

Stolt: Ruth Marie Petterson
 er både overrasket og imponert 
 over hvor mye sønnen husker av dansinga når hun ser ham som 
 «Skal vi danse»-dommer.  
Stolt: Ruth Marie Petterson  er både overrasket og imponert  over hvor mye sønnen husker av dansinga når hun ser ham som  «Skal vi danse»-dommer.   Vis mer
Publisert

Omsorgsfull, reflektert, klok og snill. En søkende sjel. En liten minipsykolog.

Slik beskriver Ruth Marie Petterson yngstebarnet. Hun oppfattet ham som litt urolig da han var liten, en fargeklatt. En gutt som kledde seg ut i dameklær, farget håret.

Da barna Mette (44), Torill (42) og attpåklatten Tore (36) vokste opp, bodde familien først i Drammen, så på Tranby i Lier.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer