<strong>Håndballglad familie:</strong> - Jeg husker at en av dem sa at «mamma, vi er litt gærne som kjører 60 mil for å se en håndballkamp.» Og vi var jo det, sier Tirill Mørk (50)
Håndballglad familie: - Jeg husker at en av dem sa at «mamma, vi er litt gærne som kjører 60 mil for å se en håndballkamp.» Og vi var jo det, sier Tirill Mørk (50) Vis mer

Mamma'n til Nora Mørk fikk høre at hun ødela dattera ved ikke å la henne få spille mer

Å være både treneren og moren til Norges håndballstjerne, har satt Tirill Mørk (50) på en del prøvelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har ett minne som på en måte oppsummerer hele oppveksten til jentene. Det begynner med at vi setter oss i bilen tidlig en lørdag morgen i 2004. Vi har pakket med oss god mat og valgt ut musikk vi vil høre på underveis. Turen til København, hvor vi skal se Anja Andersens lag, Slagelse, spille Champions league-finale, er på 60 mil. Jeg husker at en av dem sa at «mamma, vi er litt gærne som kjører 60 mil for å se en håndballkamp.» Og vi var jo det, men «jentene på tur», det var liksom oss.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer