Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

– Mange kommer til oss direkte fra fengselet med bare en bærepose i hånda

De knuser betong og river ned vegger – for å bygge opp mennesker. Det finnes bare én gruppe forbrytere som aldri får jobb i Monster-bedriften.

Brekkjern: Også kalt kubein. Et stykke verktøy som egner seg til å gjøre innbrudd med, derav ordet «brekk». Eller: Et redskap til å bryte med fortida. Rive vekk det som har vært. Åpne for det som kan bli.

Betongskjærer: Bankrøvernes favoritt. Et verktøy for Egon Olsen. Til å skjære seg inn i hvelv med, drømmen om raske penger, men som også kan føre til at man havner bak enda tjukkere murer selv. Igjen. Eller: En maskin som setter strek. Som hogger det i stein, kutter tvers gjennom sementen. Nok får være nok nå. Kriminalitet. Rus. Utenforskap. All den dritten der.

Vekkerklokke: Et torturinstrument for folk som tar A4-livet for gitt. Lyden av en ny dag, en ny runde i hamsterhjulet. Eller: Lyden av noen som trenger deg. Som stoler på at du møter opp. Som gleder seg til å se deg og svette sammen med deg, dere skal bli støvete og slitne, men også stolte, for dere får til dette, dere gjør en solid jobb. Og snart er det lunsj. Alle gutta rundt pausebordet. Tjukke skiver av kneippbrød med gulost på og kaffe i pappkrus.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?