- Mange sexpartnere er ikke riktig medisin mot frykten for å bli forlatt

Ikke gå i kjærlighetsfella, skriver sexolog og forsker Bente Træen. 

ANGSTEN FOR Å MISTE: -Hva handler denne angsten for å miste sin frihet om? Er det en omskriving av noe helt annet?, spør sexolog Bente Træen. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX
ANGSTEN FOR Å MISTE: -Hva handler denne angsten for å miste sin frihet om? Er det en omskriving av noe helt annet?, spør sexolog Bente Træen. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Å Gud, nå høres det sikkert veldig ille ut for jeg rota med den da og en annen helga etterpå. Jeg er redd for at venninner skal synes at det begynner å bli litt mye. Så jeg tenker at dette holder jeg kjeft om».

Ja, da. Det er slik at det er omgangskretsen som styrer hvor mange vi har sex med. «Christins» private kartotek viste at det hadde kommet til ti nye sexpartnere det siste året. Det er i overkant i forhold til hva som var «normalt» i hennes omgangskrets. Hun tier for ikke å falle i kategorien «fallen kvinne», med stempler som hore, felleshøl, eller «slut» .

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer