- Mangelfull og misvisende argumentasjon

Om mobilstråling er skadelig, så må effekten være ganske svak, skriver forskere.

INGEN ENTYDIGE SVAR: Om mobilstråling er helsefarlig eller ikke har ikke forskningen gitt oss noe entydig svar på ennå. Noen forskningsrapporter viser en svak effekt, mens andre tyder på at stråling fra mobilen ikke har noe å si for helsa. Fortsatt sier forskerne at det er for tidlig å si noe om langtidseffektene av mobilbruk. Foto: Berit Keilen / Scanpix
INGEN ENTYDIGE SVAR: Om mobilstråling er helsefarlig eller ikke har ikke forskningen gitt oss noe entydig svar på ennå. Noen forskningsrapporter viser en svak effekt, mens andre tyder på at stråling fra mobilen ikke har noe å si for helsa. Fortsatt sier forskerne at det er for tidlig å si noe om langtidseffektene av mobilbruk. Foto: Berit Keilen / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Forfatter og mobilstrålingsrådgiver Walter Kraus betegner oss i sitt innlegg i Dagbladet.no 8.desember som kyniske og kunnskapsløse. Vi blir ikke overrasket. Vi har jo nettopp pekt på at han trekker slutninger på meget tynt grunnlag.

Selv mener han at han står på trygg grunn og viser til Bioinitiativrapporten. Den betegner han som en meget grundig samling av meta-analyser. Meta-anlyser er det nok ikke i streng forstand, men hovedproblemet med rapporten er et annet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer